Cikk #2006/10 | BCE ÉTK TDT

Narancs [sxc.hu]

 

Tudományos Diákkör

Elnök: Dr. Nguyen Duc Quang

T. Elnök: Rezessyné Dr. Szabó Judit

Titkár: Dr. Farkas Csilla

 

 

Emberi Erőforrás Minisztériuma

Emberi Erőforrás támogatáskezelő

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet

Nemzeti Tehetség Program
NTP-TDK-13-072
NTP-TDK-14-0048
NTP-OTDKR-14-0022
NTP-HHTDK-15-0048
NTP-HHTDK-16-0082
NTP-OTDKR-16-0073
sz. Projektek támogatásával

 

 

TÁMOP 4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 pályázat támogatásával

TÁMOP-4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 sz. Projekt

TÁMOP 4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 pályázat támogatásával

TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023 sz. Projekt

TÁMOP 4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 pályázat támogatásával

 

OKA-I.-55 pályázat támogatásával
NTP-OKA-I.-55
NTP-OKA-VIII./A-030
NTP-OKA-XXII.-046
pályázatok támogatásával

 

RSS 2.0 hírcsatorna

XXVIII. OTDK nevezések

A XXVIII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Agrártudományi szekciójába (Debrecen) a következő dolgozatok neveztek:

  1. Albahári Evelina, Mester Tímea, Zeke Ildikó: Húsok kriogén fagyasztásának technológiája, a hőmérsékletek nyomonkövetése
  2. Balogh Emőke, Boldoczki Diána: A bogyósgyümölcsök szerepe a korszerű táplálkozásban
  3. Begizsán Attila: Élelmiszergazdasági termékek világkereskedelmének hálózatelemzése
  4. Daczó Timea: Élelmiszerbotrányok nagyító alatt Egy fogyasztói megkérdezéses vizsgálat tapasztalatai
  5. Deák Edit, Németh Orsolya: Sütőtökfajták téli táplálkozásban betöltött szerepe
  6. Egész Réka: Acetobacter xylinum szaporodásának vizsgálata almaecetben
  7. Hornyák László: Folyékony élelmiszerek aromakomponenseinek kinyerése pervaporációs membrán alkalmazásával
  8. Kadarkuti Péter: Tárolási körülmények hatása különböző csomagolású Trappista sajtok minőségére
  9. Kovács Zoltán: Instant italok vizsgálata elektronikus nyelv alkalmazásával
  10. Kövér Gabriella: Különböző eredetű tejfehérjék összetételének és immun-reaktivitásának változása nagy hidrosztatikai nyomás hatására
  11. Kunoss Mónika Szabina: Lakkáz alapú bioszenzor fejlesztése polifenolok meghatározására
  12. Leskó Annamária: A rügy- és fürtterhelés hatása a szőlő és a bor összetételére
  13. Liszkai Péter: Programozható Logikai Vezérlők alkalmazása az élelmiszeriparban
  14. Magasházi Adrienn: Téliszalámi kérgesedésének roncsolásmentes vizsgálata ultrahangos készülékkel
  15. Márta Dóra: Immunanalitikai módszerek a gliadin, mint búza allergén kimutatására
  16. Nagy Orsolya: Bogyósok antimkrobás hatásának vizsgálata
  17. Németh Orsolya: Az akrilamid képződés és a barnulási folyamat kapcsolata
  18. Paupera Eszter: Pseudomonas törzsek biofilm képző tulajdonságainak vizsgálata
  19. Rak Gábor: Borok elemujjlenyomatának mérése eredetmeghatározás céljából
  20. Sántha Brigitta: Olívaolaj zamatkarakterének vizsgálata elektronikus orr rendszerrel
  21. Sasvári Ágnes: Bifidobaktériumok fehérjetermészetű antimikrobás anyagainak vizsgálata
  22. Somogyváry Enikő Szigeti Judith: Genetikailag módosított növények Magyarországon. Egy döntés anatómiája
  23. Szabó Orsolya: Különböző szénhidráthasznosító élesztőgombák szaporodásának optimálása és alkalmazásuk nehézfémkötő bioszorbensként
  24. Szalma Anikó: Aspergillus eredetű fitáz enzim előállítása
  25. Szilágyi Csaba, Máji Gergő: Előhűtött, darált marhahús kombinált tartósítása
  26. Szűcs Eszter: Fűszeres aroma kialakulása cukorszirupban
  27. Urbán Petra: Egyetemi hallgatók fogyasztói szokásainak megváltozása a kollégiumi idők alatt
  28. Urbán Petra: Csúcstechnológiákkal tartósított élelmiszeripari termékek fogyasztói fogadtatása
  29. Varga Szabolcs: Borok édesítésére szánt mustok kémiai tartósításához engedélyezett eljárások optimálása
  30. Vén Csilla: Pácolás ultrahangos eljárással
  31. Vizi Tímea: Különböző kémiai szerkezetű oligo- és poliszacharidok prebiotikus hatásának bizonyítása in vitro kísérletekben

 

Megosztás: Megosztás a Facebook-onMegosztás a Twitter-enMegosztás a Facebook-on