Házi TDK jelentkezések
Az őszi TDK konferenciára 2006.10.30-ig titkárságunkra beérkezett jelentkezések az alábbi listán olvashatóak.
- Balogh Emőke, Boldoczki Diána [1]: A bogyósgyümölcsök szerepe a táplálkozásban
- Begizsán Attila [4]: A nemzetközi élelmiszergazdasági termék-kereskedelem hálózatelemzése
- Daczó Tímea [4]: Médiainfulenza - Élelmiszerbotrányok nagyító alatt. Egy fogyasztói megkérdezés-vizsgálat tapasztalatai
- Hornyák László [3]: Folyékony élelmiszerek aromakomponenseinek kinyerése pervaporációs membrán alkalmazásával
- Kadarkuti Péter [3]: Tárolási körülmények hatása különböző csomagolású Trappista sajtok minőségére
- Kovács Zoltán [5]: Instant kávék vizsgálata elektronikus nyelvvel
- Kunoss Mónika Szabina [2]: Lakkáz alapú bioszenzor fejlesztése polifenolok meghatározására
- Liszkai Péter [5]: Programozható logikai vezérlő alkalmazása az élelmiszeriparban
- Magasházi Adrienn [3]: Szalámi kérgesedésének meghatározása ultrahangos roncsolásmentes módszerrel
- Nagy Tímea Klára [2]: A Burley dohány jellemzői és a rajta élő mikrobák változása a feldolgozási eljárások különböző pontjain
- Németh Orsolya [1]: Az akrilamid képződés és a barnulási folyamat kapcsolata
- Paupera Eszter [2]: Pseudomonas törzsek biofilm képző tulajdonságainak vizsgálata
- Rak Gábor [1]: Borok elemujjlenyomatának mérése eredet meghatározás céljából
- Sántha Brigitta [1]: Olivaolaj zamatvizsgálata elektronikus orr rendszerrel
- Sasvári Ágnes [2]: Bifidobaktériumok fehérjetermészetű antimikróbás anyagainak vizsgálata
- Szalma Anikó [2]: Aspergillus eredetű fitáz enzim előállítása
- Szilágyi Csaba, Máji Gergő [3]: Darált marhahús felületi kezelése
- Szűcs Eszter [3]: Fűszeres zamatkarakter vizsgálata cukorszirupban
- Urbán Petra [4]: Csúcstechnológiákkal tartósított élelmiszeripari termékek fogyasztói fogadtatása
- Váné Dorottya [3]: Napraforgó- és repceolaj kíméletes nyálkamentesítése membránszűréssel
- Varga Szabolcs [3]: Borok édesítésére szánt mustok kémiai tartósításához engedélyezett eljárások optimálása
- Vizi Tímea [2]: Különböző kémiai szerkezetű oligo- és poliszacharidok prebiotikus hatásának bizonyítása in vitro kísérletekben
A szerzők neve mögötti szám a jelentkezésnél választott szekciót jelöli. A szekciók nevei sorszám szerint a következők:
- Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás
- Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság
- Élelmiszertechnológia és műveletek
- Élelmiszeripari gazdaságtan
- Műszaki, informatikai és méréstechnikai