Cikk #2006/8 | BCE ÉTK TDT

Narancs [sxc.hu]

 

Tudományos Diákkör

Elnök: Dr. Nguyen Duc Quang

T. Elnök: Rezessyné Dr. Szabó Judit

Titkár: Dr. Farkas Csilla

 

 

Emberi Erőforrás Minisztériuma

Emberi Erőforrás támogatáskezelő

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet

Nemzeti Tehetség Program
NTP-TDK-13-072
NTP-TDK-14-0048
NTP-OTDKR-14-0022
NTP-HHTDK-15-0048
NTP-HHTDK-16-0082
NTP-OTDKR-16-0073
sz. Projektek támogatásával

 

 

TÁMOP 4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 pályázat támogatásával

TÁMOP-4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 sz. Projekt

TÁMOP 4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 pályázat támogatásával

TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023 sz. Projekt

TÁMOP 4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 pályázat támogatásával

 

OKA-I.-55 pályázat támogatásával
NTP-OKA-I.-55
NTP-OKA-VIII./A-030
NTP-OKA-XXII.-046
pályázatok támogatásával

 

RSS 2.0 hírcsatorna

Házi TDK jelentkezések

Az őszi TDK konferenciára 2006.10.30-ig titkárságunkra beérkezett jelentkezések az alábbi listán olvashatóak.

  1. Balogh Emőke, Boldoczki Diána [1]: A bogyósgyümölcsök szerepe a táplálkozásban
  2. Begizsán Attila [4]: A nemzetközi élelmiszergazdasági termék-kereskedelem hálózatelemzése
  3. Daczó Tímea [4]: Médiainfulenza - Élelmiszerbotrányok nagyító alatt. Egy fogyasztói megkérdezés-vizsgálat tapasztalatai
  4. Hornyák László [3]: Folyékony élelmiszerek aromakomponenseinek kinyerése pervaporációs membrán alkalmazásával
  5. Kadarkuti Péter [3]: Tárolási körülmények hatása különböző csomagolású Trappista sajtok minőségére
  6. Kovács Zoltán [5]: Instant kávék vizsgálata elektronikus nyelvvel
  7. Kunoss Mónika Szabina [2]: Lakkáz alapú bioszenzor fejlesztése polifenolok meghatározására
  8. Liszkai Péter [5]: Programozható logikai vezérlő alkalmazása az élelmiszeriparban
  9. Magasházi Adrienn [3]: Szalámi kérgesedésének meghatározása ultrahangos roncsolásmentes módszerrel
  10. Nagy Tímea Klára [2]: A Burley dohány jellemzői és a rajta élő mikrobák változása a feldolgozási eljárások különböző pontjain
  11. Németh Orsolya [1]: Az akrilamid képződés és a barnulási folyamat kapcsolata
  12. Paupera Eszter [2]: Pseudomonas törzsek biofilm képző tulajdonságainak vizsgálata
  13. Rak Gábor [1]: Borok elemujjlenyomatának mérése eredet meghatározás céljából
  14. Sántha Brigitta [1]: Olivaolaj zamatvizsgálata elektronikus orr rendszerrel
  15. Sasvári Ágnes [2]: Bifidobaktériumok fehérjetermészetű antimikróbás anyagainak vizsgálata
  16. Szalma Anikó [2]: Aspergillus eredetű fitáz enzim előállítása
  17. Szilágyi Csaba, Máji Gergő [3]: Darált marhahús felületi kezelése
  18. Szűcs Eszter [3]: Fűszeres zamatkarakter vizsgálata cukorszirupban
  19. Urbán Petra [4]: Csúcstechnológiákkal tartósított élelmiszeripari termékek fogyasztói fogadtatása
  20. Váné Dorottya [3]: Napraforgó- és repceolaj kíméletes nyálkamentesítése membránszűréssel
  21. Varga Szabolcs [3]: Borok édesítésére szánt mustok kémiai tartósításához engedélyezett eljárások optimálása
  22. Vizi Tímea [2]: Különböző kémiai szerkezetű oligo- és poliszacharidok prebiotikus hatásának bizonyítása in vitro kísérletekben

A szerzők neve mögötti szám a jelentkezésnél választott szekciót jelöli. A szekciók nevei sorszám szerint a következők:

  1. Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás
  2. Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság
  3. Élelmiszertechnológia és műveletek
  4. Élelmiszeripari gazdaságtan
  5. Műszaki, informatikai és méréstechnikai

 

Megosztás: Megosztás a Facebook-onMegosztás a Twitter-enMegosztás a Facebook-on