Cikk #2008/1 | BCE ÉTK TDT

Mogyoró és mazsola [sxc.hu]

 

Tudományos Diákkör

Elnök: Dr. Nguyen Duc Quang

T. Elnök: Rezessyné Dr. Szabó Judit

Titkár: Dr. Farkas Csilla

 

 

Emberi Erőforrás Minisztériuma

Emberi Erőforrás támogatáskezelő

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet

Nemzeti Tehetség Program
NTP-TDK-13-072
NTP-TDK-14-0048
NTP-OTDKR-14-0022
NTP-HHTDK-15-0048
NTP-HHTDK-16-0082
NTP-OTDKR-16-0073
sz. Projektek támogatásával

 

 

TÁMOP 4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 pályázat támogatásával

TÁMOP-4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 sz. Projekt

TÁMOP 4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 pályázat támogatásával

TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023 sz. Projekt

TÁMOP 4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 pályázat támogatásával

 

OKA-I.-55 pályázat támogatásával
NTP-OKA-I.-55
NTP-OKA-VIII./A-030
NTP-OKA-XXII.-046
pályázatok támogatásával

 

RSS 2.0 hírcsatorna

ÉTK TDK konferencia

Az Élelmiszertudományi Kar 2008 tavaszi konferenciájának időpontja 2008. április 11. Helyszíne: a Budapesti Corvinus Egyetem Budai Campus (1118 Budapest, Villányi u. 29-43)

Fontos dátumok

Dokumentumok

A jelentkezési lapot kérjük a Dr. Nguyen Duc Quang e-mail címére elküldeni, a dolgozatokat 2 példányban a Sör- és Szeszipari Tanszéken leadni (faház).

A bírálatok megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a dolgozatokat elektronikusan (PDF formátumban) IS leadni szíveskedjenek.

 

Megosztás: Megosztás a Facebook-onMegosztás a Twitter-enMegosztás a Facebook-on