Cikk #2008/2 | BCE ÉTK TDT

Mogyoró és mazsola [sxc.hu]

 

Tudományos Diákkör

Elnök: Dr. Nguyen Duc Quang

T. Elnök: Rezessyné Dr. Szabó Judit

Titkár: Dr. Farkas Csilla

 

 

Emberi Erőforrás Minisztériuma

Emberi Erőforrás támogatáskezelő

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet

Nemzeti Tehetség Program
NTP-TDK-13-072
NTP-TDK-14-0048
NTP-OTDKR-14-0022
NTP-HHTDK-15-0048
NTP-HHTDK-16-0082
NTP-OTDKR-16-0073
sz. Projektek támogatásával

 

 

TÁMOP 4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 pályázat támogatásával

TÁMOP-4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 sz. Projekt

TÁMOP 4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 pályázat támogatásával

TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023 sz. Projekt

TÁMOP 4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 pályázat támogatásával

 

OKA-I.-55 pályázat támogatásával
NTP-OKA-I.-55
NTP-OKA-VIII./A-030
NTP-OKA-XXII.-046
pályázatok támogatásával

 

RSS 2.0 hírcsatorna

Házi TDK jelentkezések

A tavaszi TDK konferenciára 2008.03.14-ig titkárságunkra beérkezett jelentkezések az alábbi listán olvashatóak.

  1. Begizsán Attila [4]: Fejlettség és versenyképesség
  2. Blonszki Gábor [5]: Háztartási hűtők hőmérséklet nyomonkövetése
  3. Bori Zsuzsanna [2]: Tápközeg optimálása az inulináz enzimtermelésének fokozására
  4. Csima György [5]: Optikai módszerek kenyér porozitás meghatározására
  5. Csobánczi Alíz, Sáska Tímea [3]: Új módszerek ’Granny Smith’ alma alacsony oxigénküszöb értékének meghatározásához
  6. Éder Gergely [5]: Élelmiszeripari robotok irányítása PLC-vel
  7. Hajdú Gábor [3]: Busa halszelet eltarthatóságának növelése védőgáz alkalmazásával
  8. Havas Petra, Till Henrietta [2]: Kecsketej laktofermentációja Bifidobaktérium lactis Bb-12-vel
  9. Hornyák László [3]: Aromakomponensek kinyerése pervaporációs membrán alkalmazásával
  10. Kádár Katalin [2]: Egy új osztrák uborka mozaik vírus (CMV) genetikai jellemzése
  11. Kádár Katalin [4]: A hatóanyag-előállító GM növények társadalmi elfogadottsága
  12. Keszthelyi Krisztián [4]: A 2007-es guargumi krízis és a fogyasztói lélek
  13. Kozma László [2]: Thermomyces lanuginosus eredetű fitáz enzim előállítása
  14. Medveczki Ottó [5]: Pasztőrözési folyamat hőmérséklet-szabályozása PLC-vel
  15. Molnár Zsuzsanna [3]: Membránszűrési eljárások alkalmazása feketeribizli-lé koncentrálására
  16. Mráz Balázs [2]: Hőmérséklet hatása az élesztők lipidösszetételére
  17. Nagy István [4]: Megújuló energiaforrások gyakorlati alkalmazhatóságának problémái egy esettanulmány tükrében
  18. Németh Csaba [3]: Tojástermékek hőkezelési technológiájának fejlesztése
  19. Németh Szilvia [2]: Zöldségalapú probiotikus termék fejlesztése
  20. Nótin Beatrix [3]: Antioxidáns tartalmú gyümölcslevek szerepe az egészséges táplálkozásban
  21. Orgován Ádám [5]: Sárgarépa osztályozása képfeldolgozással
  22. Papp Nóra, Szilvássy Blanka [1]: Lehet-e funkcionális élelmiszer a csonthéjas gyümölcsökből?
  23. Soós Anita [3]: Kedvező élettani összetételű tejzsír alapú spread gyártmányfejlesztése
  24. Tóth Kitti Irén [5]: Akusztikus módszer alkalmazhatóságát befolyásoló tényezők vizsgálata
  25. Tóth Zoltán [2]: Thermomyces lanuginosus eredetű enzimek N-glikozidos szénhidrátjainak vizsgálata
  26. Urbán Petra [4]: Amikor a termék jön vissza és nem a vevő: a reklamációkezelés hazai gyakorlata az élelmiszeriparban

A szerzők neve mögötti szám a jelentkezésnél választott szekciót jelöli. A szekciók nevei sorszám szerint a következők:

  1. Élelmiszerkémia, minőségbiztosítás
  2. Mikrobiológia, biotechnológia és élelmiszerbiztonság
  3. Élelmiszertechnológia és műveletek
  4. Élelmiszeripari gazdaságtan
  5. Műszaki, informatikai és méréstechnikai

 

Megosztás: Megosztás a Facebook-onMegosztás a Twitter-enMegosztás a Facebook-on