Cikk #2008/5 | BCE ÉTK TDT

Mogyoró és mazsola [sxc.hu]

 

Tudományos Diákkör

Elnök: Dr. Nguyen Duc Quang

T. Elnök: Rezessyné Dr. Szabó Judit

Titkár: Dr. Farkas Csilla

 

 

Emberi Erőforrás Minisztériuma

Emberi Erőforrás támogatáskezelő

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet

Nemzeti Tehetség Program
NTP-TDK-13-072
NTP-TDK-14-0048
NTP-OTDKR-14-0022
NTP-HHTDK-15-0048
NTP-HHTDK-16-0082
NTP-OTDKR-16-0073
sz. Projektek támogatásával

 

 

TÁMOP 4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 pályázat támogatásával

TÁMOP-4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 sz. Projekt

TÁMOP 4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 pályázat támogatásával

TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0023 sz. Projekt

TÁMOP 4.2.3-08/1/KMR-2009-0004 pályázat támogatásával

 

OKA-I.-55 pályázat támogatásával
NTP-OKA-I.-55
NTP-OKA-VIII./A-030
NTP-OKA-XXII.-046
pályázatok támogatásával

 

RSS 2.0 hírcsatorna

MÉTE OTDK jelentkezések

A MÉTE XVII. tavaszi OTDK konferenciára beérkezett jelentkezések az alábbi listán olvashatóak.

  1. Csima György [A]: Optikai módszer kenyér porozitás meghatározására
  2. Szilvássy Blanka [A]: Lehet-e funkcionális élelmiszer a csonthéjas gyümölcsökből?
  3. Marsi Balázs [B]: Élelmiszer eredetű patogén és romlást okozó baktériumok antibiotikum érzékenységi spektrumának vizsgálata
  4. Havas Petra [B]: Bifidobaktérium lactis Bb-12 probiotikus törzs galaktozidáz enzimeinek vizsgálata
  5. Németh Csaba [B]: Mikrobiológiai mérések új tojáslé-tartósítási eljáráshoz
  6. Mráz Balázs [B]: Különböző hőmérsékleten tenyésztett, eltérő nemzetségbe tartozó élesztőgombák sejtlipidjeinek vizsgálata
  7. Keszthelyi Krisztián [G]: A 2007-es guargumi krízis és a fogyasztói lélek - Kockázatészlelési vizsgálat primer kutatás alapján
  8. Urbán Petra [G]: Amikor a termék jön vissza és nem a vevő: a reklamációkezelés hazai gyakorlata az élelmiszeriparban
  9. Hajdú Gábor [E]: Busa halszelet eltarthatóságának növelése védőgáz alkalmazásával
  10. Csobánczi Alíz, Sáska Tímea [E]: Új módszerek a 'Granny Smiths' alma alacsony oxigén küszöbértékének meghatározásához a szabályozott légterű tárolás során
  11. Csernus Olívia [E]: Etyek-Budai borvidékről szelektált borélesztő törzsek borászati értékelése
  12. Nótin Beatrix [E]: Gyümölcslevek előállítása antocianinban és b-karotinban gazdag gyümölcsök kombinálásával
  13. Éder Gergely [E]: Élelmiszeripari robotok irányítása PLC-vel
  14. Csapó Anita [E]: Pohárban alvasztott joghurt készítése hőkezelt és vagy hidrosztatikus nyomáskezelt tejből
  15. Sóos Anita [E]: Kedvező élettani összetételű, tejzsír alapú spread gyártmányfejlesztése
  16. Medveczki Ottó [E]: Pasztőrözési folyamat hőmérséklet-szabályozása PLC-vel
  17. Blonszki Gábor [E]: Háztartási hűtőszekrények hőmérséklet eloszlásának mérése RFID technológiával
  18. Molnár Zsuzsanna [E]: Feketeribizli-lé kíméletes előszűrése és elősűrítése membránszűréssel
  19. Hornyák László [E]: Pervaporációs membránok alkalmazása aromaanyagok kinyerésére modelloldatokból
  20. Tóth Kitti Irén [E]: Akusztikus módszer alkalmazhatóságát befolyásoló tényezők vzsgálata
  21. Orgován Ádám [E]: Sárgarépa osztályozása képfeldolgozással

A szerzők neve mögötti betű a jelentkezésnél választott szekciót jelöli. A szekciók nevei a következők:

 

Megosztás: Megosztás a Facebook-onMegosztás a Twitter-enMegosztás a Facebook-on