MÉTE OTDK jelentkezések
A MÉTE XVII. tavaszi OTDK konferenciára beérkezett jelentkezések az alábbi listán olvashatóak.
- Csima György [A]: Optikai módszer kenyér porozitás meghatározására
- Szilvássy Blanka [A]: Lehet-e funkcionális élelmiszer a csonthéjas gyümölcsökből?
- Marsi Balázs [B]: Élelmiszer eredetű patogén és romlást okozó baktériumok antibiotikum érzékenységi spektrumának vizsgálata
- Havas Petra [B]: Bifidobaktérium lactis Bb-12 probiotikus törzs galaktozidáz enzimeinek vizsgálata
- Németh Csaba [B]: Mikrobiológiai mérések új tojáslé-tartósítási eljáráshoz
- Mráz Balázs [B]: Különböző hőmérsékleten tenyésztett, eltérő nemzetségbe tartozó élesztőgombák sejtlipidjeinek vizsgálata
- Keszthelyi Krisztián [G]: A 2007-es guargumi krízis és a fogyasztói lélek - Kockázatészlelési vizsgálat primer kutatás alapján
- Urbán Petra [G]: Amikor a termék jön vissza és nem a vevő: a reklamációkezelés hazai gyakorlata az élelmiszeriparban
- Hajdú Gábor [E]: Busa halszelet eltarthatóságának növelése védőgáz alkalmazásával
- Csobánczi Alíz, Sáska Tímea [E]: Új módszerek a 'Granny Smiths' alma alacsony oxigén küszöbértékének meghatározásához a szabályozott légterű tárolás során
- Csernus Olívia [E]: Etyek-Budai borvidékről szelektált borélesztő törzsek borászati értékelése
- Nótin Beatrix [E]: Gyümölcslevek előállítása antocianinban és b-karotinban gazdag gyümölcsök kombinálásával
- Éder Gergely [E]: Élelmiszeripari robotok irányítása PLC-vel
- Csapó Anita [E]: Pohárban alvasztott joghurt készítése hőkezelt és vagy hidrosztatikus nyomáskezelt tejből
- Sóos Anita [E]: Kedvező élettani összetételű, tejzsír alapú spread gyártmányfejlesztése
- Medveczki Ottó [E]: Pasztőrözési folyamat hőmérséklet-szabályozása PLC-vel
- Blonszki Gábor [E]: Háztartási hűtőszekrények hőmérséklet eloszlásának mérése RFID technológiával
- Molnár Zsuzsanna [E]: Feketeribizli-lé kíméletes előszűrése és elősűrítése membránszűréssel
- Hornyák László [E]: Pervaporációs membránok alkalmazása aromaanyagok kinyerésére modelloldatokból
- Tóth Kitti Irén [E]: Akusztikus módszer alkalmazhatóságát befolyásoló tényezők vzsgálata
- Orgován Ádám [E]: Sárgarépa osztályozása képfeldolgozással
A szerzők neve mögötti betű a jelentkezésnél választott szekciót jelöli. A szekciók nevei a következők:
- [A] Analitika
- [B] Biotechnológia
- [E] Élelmiszertechnológia
- [G] Gazdaságtan