Házi TDK eredmények
Az Élelmiszertudományi Karon 2012. április 18-án rendezett Tudományos Diákköri Konferencián helyezést elért hallgatók:
Élelmiszertechnológia és Műveletek Szekció
- I. helyezés:
Sebestyén Anett Gluténmentes sörök gyártástechnológiájának kidolgozása félüzemi körülmények között
Konzulens: Kiss Zsuzsanna - II. helyezés:
Krassóy Mónika Trappista sajt érésének gyorsítása nagy hidrosztatikus nyomású kezeléssel
Konzulensek: Pásztorné Dr. Huszár Klára és Dr. Zsomné Dr. Muha Viktória - III. helyezés:
Penksza Péter Csicsókaliszt mint természetes állománykialakító
Konzulensek: Dr. Juhász Réka és Dr. Barta József - III. helyezés:
Vajda Ágnes Savanyú savó koncentrátum hatása tejfagylaltok minőségére
Konzulensek: Zeke Ildikó és Dr. Juhász Réka
Élelmiszertudomány Szekció
- I. helyezés:
Farkas Csilla Vegyes kultúrás inulin fermentáció hatékonyságának növelése
Konzulens: Dr. Nguyen Duc Quang - II. helyezés:
Pivarcsi Edina Glutamát, Na-laktát, pH és NaCl kombinált hatásának vizsgálata a Listeria monocytogenes növekedésére
Konzulensek: Dr. Nguyen Duc Quang és Dr. Kiskó Gabriella - III. helyezés:
Hóbor Ilka Listeria monocytogenes törzsek gátlásának vizsgálata hatásfelület analízissel
Konzulensek: Dr. Kiskó Gabriella és Dr. Nguyen Duc Quang - III. helyezés:
Kukovics Ferenc Aspergillus eredetű fitáz enzim szubmerz fermentációja
Konzulens: Bujna Erika
Eredményeikhez gratulálunk!